Noticias

DSCN0446

 

El dilluns 26 de novembre, des del departament d’Educació Física, els alumnes de 1r i 2n d’ESO visitàrem el velòdrom Illes Balears (antic Palma Arena).

Tenguérem l’honor, de ser rebuts pel seu Director Esportiu i ciclista olímpic, Joan Llaneres, qui ens explicà les modalitats i les característiques del ciclisme en pista així com algunes curiositats de la seva extraordinària carrera esportiva. Amb els alumnes, a les classes, ja havíem comentat qui fou Joan Llaneres i què implica arribar al més alt en l’esport. Fou molt interesant quan ells mateixos li pogueren demanar, tot allò que més els interessava d’ell, del ciclisme en general i dels valors de l’esport.

Després de veure de prop la pista de ciclisme, visitàrem el Centre d'Interpretació de l'Esport de les Illes Balears, format per la Biblioteca Esportiva i la Col·lecció Museogràfica dedicada a l'Esport a les illes. Ho férem de la mà de Miquel S. Font, Cap del Centre d'Interpretació de l'Esport de les Illes Balears.

Per posar punt i final a la jornada, presenciàrem un entrenament amb dos campions del món més, Sebastià Mora i Albert Torres. Amb ells i sols per nosaltres, els alumnes visqueren l’emoció de la prova Madison i del ciclisme darrere moto de mans de dos autèntics especialistes.